Gördes'e Yeni Futbol Takımı

Gördesspor Kulübü Manisa 2.Amatör Kümede mücadele edecek.

Reklam
Gördes'e Yeni Futbol Takımı
28 Ocak 2017 - 15:48
İlçemizde yeni bir futbol takımı kuruldu. Gördesspor Kulübü resmi işlemlerin yerine getirilmesinin ardından Manisa Amatör Futbol liginde mücadele etmeye hak kazandı. Manisa 2.Amatör kümede spor hayatına başlayacak olan temsilcimizin renkleri sarı-yeşil olarak belirlendi.
Gördesspor'un kurucu başkanlığını Aziz Altıntaş üstlendi. Kulübün yönetim kurulunda; Hilmi DİLBAZ, Mehmet GÜLCAN, Kazım KURNAZ, Hasan SAYIN, Ahmet DİLBAZ ve Hasan KORKMAZ bulunuyor. Forma ve malzeme sponsorlukları için Aslan Ticaret ve Sezgin Mermer'den destek alan kulüp, lige iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
11 Şubatta başlaması planlanan 2.Amatör küme müsabakaları için gruplar belli oldu. Gördessporun grubunda; Kayalıoğlu, Bakır, Mecidiye, Zeytinliova, Sazoba, Selçikli ve Hamidiye takımları yer alıyor.
Kulüp yöneticileri takıma kaynak yaratmak için çalışmalarına başladı. Gördesspor'un atkıları satışa çıktı ve sporseverlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Takımın bu yılki kadrosunda sadece Gördesli gençler yer alacak.
Gördesspor'un aynı zamanda antrenörlüğünü de üstlenen Aziz Altıntaş yaptığı açıklamada; 'Amacımız Gördesli gençlere düzenli olarak spor yapmalarını sağlayacak ortamı hazırlamak, imkanları sunmaktır. Çocuklarımızın daima yanında olacağız. Başarılı birer öğrenci, sporcu olmalarının yanında öncelikli olarak örnek bir insan olmaları yönünde onlarla ilgileneceğiz. Gördesspor'a tüm vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz' dedi.
Gördesspor Kulübüne hayırlı olsun diyor, ligde başarılar diliyoruz.
Reklam
Reklam
Bu haber 5693 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum