Gördesli Derneklerin İzmir Buluşması

Doğa ve Kültür Derneği, İzmir Gördesliler Derneğini ziyaret etti.

Reklam
Gördesli Derneklerin İzmir Buluşması
03 Şubat 2019 - 15:27
Reklam
Kısa süre önce kurulan ve çalışmalarıyla dikkat çeken Gördes Kültür ve Doğa Derneği, hafta içerisinde İzmir Gördesliler Derneğini ziyaret etti. Dernek başkanı Emin Ataman Koç ve dernek üyesi 25 kadından oluşan heyeti, İzmir'de Gördesliler Derneği üyeleri karşıladı.
            İzmir Gördesliler Derneğinin Karşıyaka'daki dernek lokalindeki buluşmada, Gördesliler hasret giderdi. Gördes için neler yapabiliriz sorularının cevapları arandı. Kültürel etkinlikler düzenlenmesi ve birlikte hareket edilmesi konusunda karar birliğine varıldı.
            Kültür ve Doğa Derneği üyeleri daha sonra, Çakıcılara ait olan ve genelde Gördeslilerin buluştuğu kafeyi ziyaret etti. Burada çok sayıda Gördesli ile sohbet edildi memleket hasreti giderildi.
            Gördes Kültür ve Doğa Derneği üyeleri, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın Karşıyaka'daki anıt mezarını ziyaret ettikten sonra Gördes'e döndü. Dernek başkanı Emine Ataman Koç; ziyaretin son derece faydalı geçtiğini, tüm Gördeslilerin güç birliği yaparak, daha güzel işler yapabileceğini söyledi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3945 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum