Gördesli Öğrencilerin Tarihi OGS Başarısı

Bu yıl 21 öğrenci Fen Lisesini kazandı.

Reklam
Gördesli Öğrencilerin Tarihi OGS Başarısı
26 Ağustos 2016 - 11:00
Reklam
Orta Öğretime Geçis Sınavının (OGS) sonuçları belli oldu. Gördesli çocuklar OGS'de tarihi bir başarıya imza attı. 8 okuldan toplam 302 öğrencinin girdiği sınavlar sonucunda, Gördesli çocuklar %100'lük bir başarının sahibi oldu.
            Fatih, Cumhuriyet, Güneşli Ortaokulu ile Çiğiller 75. Yıl,  Çiçekli, Beğel, Kayacık ve Yakaköy İlköğretim kurumlarında okuyan toplam 302 öğrenci sınava girdi. Öğrencilerin tamamı, bir orta öğretim kurumuna girmeye hak kazandı.
            Gördes'e haklı bir gurur yaşatan 302 öğrencinin, girdiği okullar sınıflandırması ise şöyle gerçekleşti:
            21 Öğrenci Fen Lisesi, 3 öğrenci Sosyal bilimler Lisesi, 121 öğrenci Anadolu Lisesi, 147 öğrenci Anadolu Meslek Lisesi, 9 öğrenci Açık Lise, 1 öğrenci Özel Orta Öğretim Kurumu.
            Milli Eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik, elde edilen başarıyla ilgili olarak; 'Öğrencilerimizi ve onları yetiştiren öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu başarıda pay sahibi olan velilerimize teşekkür ediyorum. Gördes Milli Eğitim camiası olarak, elde edilen %100'lük başarı oranı göğsümüzü kabarttı. Bu başarının önümüzdeki yıllarda da devam etmesi için, elimizden gelen gayreti göstereceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3348 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum