Gördesliler Hasret Giderdi

İzmirdeki Hemşerilerimiz Kültür ve Doğa Derneğinin davetlisi olarak ilçemize geldi.

Reklam
Gördesliler Hasret Giderdi
11 Kasım 2019 - 16:45
Kültür ve Doğa Derneğinin davetlisi olarak ilçemize gelen İzmir Gördesliler Derneği üyeleri, hasret giderdi ve memleket havasını yudumladı. İlçe dışındaki hemşerilerimizin dernek faaliyetlerine başladığı günden bugüne, Gördes'in içindekiler ile dışındakiler arasında ciddi bir bağ oluştu.
            İzmir Gördesliler Derneği üyesi çok sayıda hemşerimiz, Gördes Kültür ve Doğa Derneğinin davetlisi olarak ilçemize geldi. Önce Oğulduruk mahallesine giden gurup, burada tarihi mağaralarda inceleme fırsatı buldu. Daha sonra mahallenin geleneksel kavun ve sebzelerinden satın alan hemşerilerimiz, ardından ilçe merkezindeki Cuma pazarından bolca alış veriş yaptı.
            Ev sahibi olarak Kültür ve Doğa Derneği, misafirlerini Alaçatı Cafe'de ağırladı. Burada keşkek dövüldü ve ikramda bulunuldu. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen buluşmada, Gördesliler şarkı ve türkülerle, ayrıcalıklı bir gün yaşadı.
Her iki derneğin başkanı da; bu tür faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini ve Gördes sevgisini unutturmayacaklarını dile getirdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4855 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum