Gördesliler Keşkek Gününde Buluştu

Ankaradaki Gördesliler bir araya geldi, keşkek dövdü.

Reklam
Gördesliler Keşkek Gününde Buluştu
06 Haziran 2016 - 12:24
Reklam
Ankara Gördesliler Platformu'nun Gördes Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlediği Keşkek Gününde, Ankara'daki hemşerilerimiz bir araya geldi.
Ankara Kömür İşletmeleri Kurumu Sosyal Tesislerinde gerçekleşen Keşkek Günü etkinliğine Manisa Milletvekilleri ve Ankara'da yaşayan birçok Gördesli katıldı.
Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Tümgeneral Abdullah Arslan, Ak Parti Manisa Milletvekilleri Uğur Aydemir, Selçuk Özdağ, İsmail Bilen, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, TUİK Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı ve İlçemiz Eski Kaymakamı Davut Gül, Manisa Gördesliler Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Ertekin, belediye meclis üyeleri, Gördes'te görev yapmış devlet memurları ve çok sayıda hemşerimiz, birlikte keşkek dövdü.
Gördes Belediyesi ve Ankara Gördesliler Platformu işbirliğiyle her yıl düzenlenen Keşkek Günü etkinliğine yaklaşık 400 Gördesli katıldı. Gördes Belediyesi tarafından 2 kazan keşkek ikram edildi.  Ayrıca etkinliğe katılan hemşerilerimize Gördes ekmeği ve meşhur tahinli pide ikram edildi. Köprübaşı Belediyesi ise misafirler için çilek ikramında bulundu.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, böyle bir etkinliğin düzenlenmesiyle gurbette yaşayan hemşerilerimizle hasret giderilmesine vesile olan Ankara Gördesliler Platformu'na ve etkinliğe katılan misafirlere teşekkür etti.  Keşkek Günü'ne katılan Gördesliler böyle bir etkinliğin düzenlemesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Gördes Belediyesi'ne ve Ankara Gördesliler Platformu'na teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Bu haber 3125 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum