Gördesspor U-17'den Müthiş Geri Dönüş

Yeşil Sarılılar Soma deplasmanında 3-0'dan maçı çevirdi.

Reklam
Gördesspor U-17'den Müthiş Geri Dönüş
07 Aralık 2018 - 16:16
Reklam
Manisa U-17 ligi C grubunda mücadele eden Gördesspor U17 takımı, deplasmanda müthiş bir geri dönüşe imza attı. Ligin iddialı ekiplerinden Gördesspor, Somaspor deplasmanında tarih yazdı. İmkansızlıklar içerisinde mücadele eden temsilcimizin bu başarısı ilçe spor kamuoyunun dikkatini çekti.
Maç hızlı başlayan Somaspor, 2′ Görkem Iğdır, 11′ Taha Pandur ve 33.dakikada Gürkan Kuzucu'nun golleriyle 3-0 öne geçti. 33 dakikada üç gol yiyen Gördes Sporun gençleri ikinci yarı başında oyuncu değişikleri ile şoku üzerinden atıp Somaspor kalesine yüklenmeye başladı. İkinci yarının başında 50.dakikada Mehmet Karaca ile skoru 3-1'e getiren golü kaydetti.
İkinci yarıya müthiş başlayan taraf gençlerimiz oldu Gördes Spor 57.dakikada Samet Uslu'nun golü ile farkı bire indirdi:3-2
Karaca Hattrick yaptı!
Gördesspor adına ilk golü kaydeden Mehmet Karaca, 66 ve 70. dakikalarda iki kez daha Somaspor filelerini havalandırdı. Maçın son dakikalarında baskısını artıran Soma ekibi istediği golü ve golleri bulamadı ve müsabaka 4-3 gençlerimizin üstünlüğü ile bitti. Tecrübeli Soma Sporun gençleri karşısında  3-0 dan 4-3 maçı çeviren gençlerimizi ve teknik ekibi, emeği geçenleri tebrik ediyoruz.
Reklam
Reklam
Bu haber 2875 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum