Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördesspor'dan 2 Flaş Transfer

Ömür Şen ve Mehmet Korkmaz Gördesspor formasını terletecek.

Reklam
Gördesspor'dan 2 Flaş Transfer
18 Ekim 2018 - 15:50
Reklam
Reklam
Manisa 2.Amatör Kümede ilçemizi temsil eden Gördesspor, yeni sezon öncesi takıma kattığı iki isim ile kadrosunu güçlendirdi. 2016 yılında kurulan yeşil sarılılar, her geçen yıl gelişme kaydederek çalışmalarına devam ediyor.
Geçtiğimiz yıl gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan temsilcimiz, liglerin başlamasına uzun bir süre olmasına rağmen, geçtiğimiz yıl Gördes Belediyespor'da oynayan Ömür Şen ve Mehmet Korkmaz'ı transfer ederek dikkatleri üzerine çekti.
Özellikle ilçe esnafının ve sporseverlerin desteğiyle mücadelesini sürdüren takımda gençlerin özverisi beğeni topluyor. Amatör ruh ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden kulüp yönetimi ve futbolcular, yeni sezon öncesinde oldukça iddialı. Takımın teknik sorumlusu Aziz Altıntaş yaptığı açıklamada;  'Kulübümüzün amacı kendi imkanları dahilinde gençlere sahip çıkmak, onlara sorumluluk, aidiyet ve vefa gibi duyguları aşılamaktır. Başarıda ve başarısızlıkta ekip olarak birlikte neler yapılabileceğini göstermeyi hedefliyoruz' dedi. Yeni transferler hakkında konuşan Altıntaş; 'Ekip olarak diğer tüm gençlerimiz gibi transferlerini kendileri gerçekleştiren gençlerimiz ile ne kadar gurur duysak azdır' diye konuştu.
Ömür Şen, bu yıl Gördessporda oynayacak olmanın farklı heyecanını yaşayacağını belirterek, 'tek hedefimiz şampiyonluk' dedi. İlçemizde esnaflık yapan Mehmet Korkmaz, imza attıktan sonra kulübün ihtiyacı olan çamaşır makinesini hediye etti. Gördesli gençlerle iyi bir ekip oluşturacaklarını ifade eden Korkmaz, yeni sezonu sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum