Gördes'te Ramazan Bir Başkadır

İlçemiz tüm hazırlıklarını tamamlayarak oruçlu günlere merhaba dedi.

Reklam
Gördes'te Ramazan Bir Başkadır
29 Mayıs 2017 - 09:40
Reklam
Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. İnananlara sonsuz ikramın sunulduğu bu müstesna ayın ilk günlerinde, Gördes tüm hazırlıklarını tamamlayarak oruçlu günlere merhaba dedi.
            Ramazan bambaşka bir güzellik şüphesiz. Gördes'te Ramazan; geleneklerimizle, çeşitliliğimizle bir başka güzel oluyor. Gelinkız helvası, tahinli pidesi, içli pidesi, sahura dek süren sohbet ortamlarıyla Ramazanı doya doya yaşıyoruz.
            Bu yılın Ramazanında gelinkız helvası 14TL, tahinli pide 3,5TL'den satışa sunuldu. İçli pidede fiyat 1,25TL ve 400gram yoz pide fiyatı 2TL olarak işlem görüyor.
            Gördes Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, halkımızın Ramazanı rahat ve sıhhatli bir ortamda geçirmesi için tüm tedbirlerini aldı. Belediye geleneksel iftar çadırı ile yemek vermeye, ihtiyaç sahiplerinin evlerine yemek servisine başladı.
            Belediye Başkanı Muhammet Akyol, halkımızın huzurlu bir Ramazan geçirmesi için her türlü hazırlığı yaptıklarını dile getirdi. Başkanın verdiği bilgiye göre, Belediyenin bu yılki toplu iftar yemeği 17 Haziran 2017 tarihinde belediye önünde yapılacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 3571 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum