Gördes'ten Afrin'e Şevkat Eli Uzandı

Hemşerimiz Astsb.Üçvş.Erkin Sert, Afrin'de çocukların yüzünü güldürdü.

Reklam
Gördes'ten Afrin'e Şevkat Eli Uzandı
21 Nisan 2018 - 18:22
Reklam
Gördes gücünü gösteriyor. Tarihi ve kadim terbiyesini en zor şartlarda bile ortaya koyuyor. İşte yine, göz kamaştıracak bir hikâyeye imza attı Gördes. Merak ediyorsunuz, anlatalım o zaman.
            Gördes'in toprağından yetişti. Erkin Sert adı. Türk Silahlı Kuvvetlerinde astsubay üstçavuş olarak görev yapıyor. Başından beri Zeytindalı harekâtında gururla yer alıyor. Erkin Sert şu anda, Afrin'de görevinin başında.
            Geçtiğimiz günlerde, Gördes'teki babası Hasan Sert'i aradı. Suriyeli çocukların perişanlığını anlattı. Yüreği dayanmamıştı. Biraz giyecek ve ayakkabı gönderebilir misiniz dedi.
            Baba yüreği bu. Daha doğrusu, Gördeslinin kadim kültürü bu. Davrandı hemen baba Hasan Sert. 4 koli giyecek temin etti. Sonra Ayakkabıcı Şerif Aykanat'a gitti. 40 çift kendisi satın aldı. Şerif Aykanat hüzünlenmişti. 40 çift ayakkabı da benden dedi.
            Baba Hasan Sert, 4 koli giyecek ve 80 çift çocuk ayakkabısını Afrin'e gönderdi.
            Kahraman Mehmetçik Erkin Sert, sevinçten çılgına döndü. Gördes'ten gönderilen yardım paketlerini köy köy dolaşarak Suriyeli çocuklara dağıttı. Ve bu güzel fotoğrafları da Afrin'den bize yolladı.
            Elinize, cebinize ve yüreğinize sağlık. Teşekkürler Erkin Astsubayım, teşekkürler Hasan Sert, teşekkürler Şerif Aykanat…
Reklam
Reklam
Bu haber 4035 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum