Güneşlispor 3'te 3 Yaptı

Gördes Güneşlispor 9 puanla liderlik koltuğunda.

Reklam
Güneşlispor 3'te 3 Yaptı
23 Ekim 2017 - 11:28
Reklam
Manisa 1. Amatör Kümede mücadele eden temsilcimiz Gördes Güneşlispor futbol takımı, lige flaş bir başlangıç yaptı. Oynadığı 3 maçı da kazanan mavi beyazlılar 9 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturdu.
2017-18 sezonunun ilk haftasında evinde Akhisar Yıldırımspor'u ağırlayan Güneşlispor, mücadeleyi 2-1 kazandı. Baştan sona büyük çekişmeyle geçen mücadelede golleri Papen ve uzatmalarda kaptan Erkan kaydetti. Galibiyeti son dakikalarda elde eden futbolcularımız büyük sevinç yaşadı.
İkinci haftada Süleymanlı Belediyespor deplasmanına giden Güneşlispor bu mücadeleyi de aynı skorlar 2-1 kazandı. 3 puanı getiren golleri Erkan ve Okan attı.
Geçtiğimiz Cumartesi Gördes R.Tayyip Erdoğan spor kompleksinde oynanan maçta Saruhanlı Yılmazsporla karşılaşan Gördes Güneşlispor, zorlu geçen mücadelede 1-0 galip geldi. 3 puanı getiren golü Çağatay attı.
Yeni sezona yoğun bir tempoyla hazırlandıklarını belirten Teknik Direktör Zekeriya Sevinç; 'Çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz. Bu yıl hedefimiz şampiyon olup Süper Amatör Lige yükselmek. Yeni futbolcularımız uyum sorunu yaşamadı. Performansından dolayı oyuncularımı kutluyorum' dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 3468 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum