Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneşlispor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor

Cumartesi saat 14:00'de başlayacak maçta 1 puan ekibimize yetecek.

Reklam
Güneşlispor Şampiyonluk Maçına Çıkıyor
07 Mart 2018 - 13:39
Reklam
Reklam
Manisa 1.Amatör Küme B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gördes Güneşlispor, Hacırahmalı deplasmanında geriye düşmesine rağmen, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı,  son haftaya lider girdi.
Ev sahibi Hacırahmanlı 30.dakikada Uğur'un attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın kontrolünü kaybetmeyen ve baskılı bir oyun ortaya koyan Gördes Güneşlispor, 35.dakikada Nezirhan, 75.dakikada ise Mustafa'nın golleriyle geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.
SON HAFTA NEFESLERİ KESECEK!
Son haftaya en yakın rakibi Kayalıoğlu'nun 2 puan önünde giren lider Gördes Güneşlispor, Süper Amatör Küme'ye yükselebilmek için evinde oynayacağı Kayalıoğlu maçında alacağı 1 puan yetecek. Lider Güneşlispor'un 42, Kayalıoğlusporun 40 puanı bulunuyor.
10 Mart Cumartesi günü saat 14:00'de Gördes Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde tarihi bir maça çıkacak olan Güneşlisporda nefesler tutuldu. Maç günü saat 12:30'da Güneşli ve Evciler mahallelerinden otobüs kaldırılacak. İlçe dışındaki çok sayıda Güneşlispor taraftarının da Cumartesi günü müsabaka için Gördes'e gelmesi bekleniyor.
Güneşlisporumuza şampiyonluk maçında başarılar diliyoruz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2483 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum