Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneşliye Tarım Kredi Kooperatifi Açılacak

Kooperatif Bölge Müdürü Asalıoğlu Güneşli'de incelemelerde bulundu.

Reklam
Güneşliye Tarım Kredi Kooperatifi Açılacak
26 Kasım 2018 - 00:22
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Ak Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan'ın girişimleri sonucu Güneşli'ye Tarım Kredi Kooperatifi Şubesi açılması için çalışmalar başladı. 
 Başkan Akyol'un ve Rıza Dilcan'ın daveti üzerine Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdürü Mücahit Asalıoğlu ve Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Önol ilçemize geldi. Kooperatif yöneticileri ilk olarak Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret etti. Ardından Güneşli Mahallesini ziyaret ederek; vatandaşlarla sohbet edildi, çeşitli incelemelerde bulunuldu. Eski belediye hizmet binasında incelemelerde bulunan heyet binayı olumlu buldu ve en kısa zamanda kooperatifi şubesini kurarak; faaliyete geçirmeyi hedeflediklerini söyledi.
Güneşli bölgesi yarım asırlık hayal olan Güneşli Barajı'nın yapılmasının ardından sulu tarıma geçmiş ve bölge kalkınmaya başlamıştı. Bölgedeki ekonomik gelirin artmasının ardından bir diğer hamle olan Tarım Kredi Kooperatifi Şubesinin açılacak olması mahallede yaşayan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.
Başkan Muhammet Akyol ve Rıza Dilcan yaptığı ortak açıklamada Tarım Kredi Kooperatifleri İzmir Bölge Müdürü Mücahit Asalıoğlu'na teşekkür ettiklerini ifade ederek; bu güzel gelişmenin bölge çiftçisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4419 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum