Halı Sahalar Yeniden Hizmete Geçti

Spor Bakanlığının talimatıyla sporcular halı sahaları kullanmaya başladı.

Reklam
Halı Sahalar Yeniden Hizmete Geçti
15 Ağustos 2020 - 15:08 - Güncelleme: 04 Şubat 2021 - 06:38
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapanan halı sahalar Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığının Valiliklere gönderdiği yazıyla açıldı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir aranın ardından İçişleri Bakanlığının Valiliklere gönderdiği yazıyla faaliyete açılan halı sahalarda da bir dizi önlemler alındı. Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar uygulamasından alınacak olan HES kodlarıyla halı sahalara giriş yapılacak. Önlemler çerçevesinde, halı sahalar düzenli olarak temizlenip, dezenfekte edilecek. Ekipmanların kişiye özel olmasına özen gösterilecek. Ortak kullanımı zorunlu olan malzemeler sık sık dezenfekte edilecek.
Halı sahaların yeniden faaliyete geçmesiyle ilgili açıklamada bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Gençlerimizin ve sporseverlerimiz uzun bir aranın ardından yeniden halı sahalarda yerlerini alacaklar. İçişleri Bakanlığımızın genelgesine göre faaliyete geçen halı sahalar için bir dizi önlemler alındı. Bu önlemlere mutlaka uymalıyız. Alınan tüm önlemler hepimizin sağılığı için" diye konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 23226 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum