Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Halk Eğitimden Hastaneye Boksör Elbisesi

Gördes Devlet Hastanesinin ihtiyacı olan elbiseleri Halk Eğitim hazırladı.

Reklam
Halk Eğitimden Hastaneye Boksör Elbisesi
16 Kasım 2020 - 10:17
Reklam
Reklam
Pandemi sürecinde en büyük fedakârlığı şüphesiz sağlık personeli yapıyor. Birinci derecede risk altında olmalarına rağmen, canla başla mücadele ediyorlar. Onların bu sıra dışı gayretini, takdir etmemek elde değil.
            Pandemiyle mücadelede Gördes Devlet Hastanesi, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğüne kıyafet konusunda talepte bulundu. Sağlık personelinin kullandığı 'Boksör Elbisesini' dikebilir misiniz denildi.
            Halk Eğitim Müdürü Basri Güler, hemen harekete geçti ve personeliyle görüştü. Neticede bunu yapabiliriz kararı çıktı. Elbise kumaşlarını ve sair malzemelerini Hastane yönetimi temin etti. İş Halk Eğitim tarafından dikime kaldı.
            Halk Eğitim bünyesinde çalışan 16 kadın kursiyer, kısa sürede 30 adet boksör elbisesini dikerek, hastane yetkililerine teslim etti. Teslim töreninde konuşan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Basri Güler, 'Bu işi büyük bir memnuniyetle üstlendik ve arkadaşlarımızla beraber kıyafetleri hazırladık. Önümüzdeki günlerde 20 elbise daha çıkararak, sayıyı 50'ye tamamlayacağız. Sağlık Personelimize hayırlı uğurlu olsun' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 14144 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum