Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Halk Oyunları Kursu Başlıyor

Kurslar 14 şubat günü başlıyor.

Reklam
Halk Oyunları Kursu Başlıyor
06 Şubat 2017 - 15:21
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi ilçede kültür sanat hayatını canlandırmak, halk oyunlarına ilgi duyan gençleri eğitmek amacıyla ücretsiz halk oyunları kursu düzenliyor.
Her yaştan vatandaşın ücretsiz olarak katılabileceği kurs, Gördes Belediyesi Kültür Sarayı'nın üstüne inşa edilen Hayat Boyu Kültür Sanat Merkezi'nde salı ve perşembe günleri 18.00 ve 20.00 saatleri arasında Halk Oyunları Eğitmeni Murat Cenki tarafından verilecek. Bayan öğrenciler için kurs öğreticisi bulunamadığı için Ücretsiz Halk Oyunları Kursu'ndan şimdilik erkek öğrenciler faydalanabilecek.
14 Şubat 2017 Salı günü 18.00'da başlayacak olan halk oyunları kursuna başvurular 13 Şubat 2017 Pazartesi günü sona erecek. Harmandalı, Süslü Jandarma ve Kerimoğlu gibi halk oyunlarının eğitiminin verileceği kursun sonunda kursiyerlerden oluşturulacak Gördes Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ilçede gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerde çeşitli gösteriler yapacak.
Ücretsiz Halk Oyunları Kursuna başvuru için istenilen belgeler; kayıt formu, kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf. Başvuru formlarına www.gordes.bel.tr adresinin duyurular ve haberler bölümünden ulaşabilir veya Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden temin edebilirsiniz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6010 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum