Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Haşereyle Mücadele İçin İlaçlama

Büyükşehir ekipleri sineklerle mücadele için aralıksız çalışıyor.

Reklam
Haşereyle Mücadele İçin İlaçlama
13 Mart 2017 - 00:04
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, 17 ilçede sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda ilçemizde de aralıksız devam eden haşereyle mücadele çalışmalarında sivrisinek ve karasinek üreme noktalarında ilaçlamalar gerçekleştiriliyor.
          Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Haşereyle Mücadele Şube Müdürlüğü karasinek ve sivrisinek üreme noktalarında ilaçlama çalışmaları sürüyor. Haşereyle Mücadele ekipleri, insan, çevre ve hayvan sağlığının ön planda tutulduğu çalışmalar kapsamında Gördes'te mücadelesine hız kazandırdı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde insan, çevre ve hayvan sağlığını ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda halk sağlığını tehdit eden sivrisinek ve karasinek ile mücadele çalışmalarımıza hız verdik. Ocak ayı itibariyle başlatılan sivrisinek ve karasinek üreme noktalarının tespitini tamamladık ve üreme noktalarının kurutulması ve en az seviyeye indirilmesi için çalışmalarımızı arttırdık' dedi.
Gördes'in tüm mahallelerinde çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği bilgisini veren Daire Başkanı Talip Akbaş, 'İlaçlama hizmetlerinin daha etkin yürütülebilmesi için üreme kaynaklarının kontrollerinde vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Vatandaşlarımız alacakları tedbirlerle karasinek ve sivrisinek üremelerinin önüne geçebilirler' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1870 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum