Hayvan Barınağı İçin İmza Topladılar

Tatilini Gördes'te geçiren 3 kuzen, sokak hayvanları için mücadele ediyor.

Reklam
Hayvan Barınağı İçin İmza Topladılar
22 Ağustos 2016 - 09:42
Reklam
Yaz tatillerini geçirmek ve büyüklerini ziyaret için ilçemize gelen 3 kuzen, sosyal anlamda sorumluluk göstererek ilginç bir kampanyaya imza attı. Gördes'te bir hayvan barınağı kurulması amacıyla çarşıyı gezen kuzenler, 200'e yakın imza topladı. İmzaları belediyeye teslim edeceğini belirten duyarlı gençlerin gayreti dikkat çekti.
İzmir'de oturan 6. Sınıf öğrencisi Yağmur Altuntaş (11), Kıbrıs LAÜ Radyo-TV Sinema bölümü son sınıf öğrencisi Duygu Ağartıcı (22) ve Fransa'da yaşayan 7. Sınıf öğrencisi İbrahim Kösem (12), tatil için geldikleri Gördes'te günlerini bu kampanyaya imza toplamak için harcıyor.
İmza toplama fikrinin, yavru bir kedinin kafese kapatıldığını gördüklerinde oluştuğunu belirten Yağmur Altuntaş, sokakta yaşayan yavru hayvanların aç kaldıklarını, kötü muamele gördüklerini ve hastalık taşıdıklarını söyledi. İbrahim Kösem, özellikle sokak köpeklerinin saldırgan tavırlarıyla herkes için bir tehdit olduğunu belirtti. Duygu Ağartıcı ise kurulacak bir barınak ile hem sokak hayvanlarının aç kalmayacağını, hem de insanları rahatsız etmeyeceğini ifade etti. Her yaz tatili Gördes'e gelen kuzenlerin imza kampanyası devam ediyor. 
Reklam
Reklam
Bu haber 4043 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum