Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hijyen Malzemelerinde Fahiş Fiyat Denetimi

Büyükşehir Zabıtası denetimlerini arttırdı.

Reklam
Hijyen Malzemelerinde Fahiş Fiyat Denetimi
20 Mart 2020 - 18:10
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına bağlı zabıta ekipleri, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü denetmenleriyle birlikte Manisa'daki AVM, eczane, parfümeri ve medikal malzemeler satışı yapan işletmelerde fiyat denetimi yaptı. Hijyen malzemelerinin koronavirüs salgınının ardından fahiş fiyatlara satıldığı yönünde şikayetlerin artış göstermesi üzerine denetimlerin gerçekleştirildiğini belirten Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, denetimlerin il genelinde aralıksız devam edeceğini belirtti.
 Küresel çapta insan sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınından korunmak için hijyen malzemelerine yönelen vatandaşların bu ürünlere fahiş fiyat uygulandığı yönündeki şikayetleri üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü denetmenleri ile birlikte Manisa'daki AVM, eczane, parfümeri ve medikal malzemeler satışı yapan işletmelerde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde fiyat etiketleri dikkatle incelendi.
Denetimler Sürecek
Denetimler hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, 'Tüm dünyayı ve aynı zamanda ülkemizi de olumsuz etkileyen koronavirüs salgını sebebiyle ilgili alınan tedbirler kapsamında maske, eldiven, dezenfektan ve kolonya gibi hijyen malzemelerinin fahiş fiyatla satıldığı şikayetlerinde artış yaşanmıştır. Fırsatçılığı önlemek amacıyla gelen bu şikayetlere istinaden Büyükşehir Belediye Zabıta Dairesi Başkanlığımız ve Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü denetmenleri ile birlikte ortak denetim yapılmıştır. Bu kapsamda şehrimizde bulunan AVM, eczane, parfümeri ve medikal malzemeler satışı yapan işletmelerin kontrolleri yapıldı. Halkımızın ihtiyaç duyduğu hijyen malzemelerine ulaşmasında mağduriyet yaşamaması için gerekli kontrollerimiz aralıksız devam edecektir' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3438 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum