Hüseyin Altuntaş MHP'den İstifa Etti

Altuntaş, 5 yıla yakın ilçe başkanlığı ve bir dönem belediye meclis üyeliği yapmıştı.

Reklam
Hüseyin Altuntaş MHP'den İstifa Etti
27 Ekim 2017 - 19:59
Reklam
İlçemizde MHP siyasetinin önde gelen isimlerinden, Hüseyin Altuntaş partisinden istifa etti. Hafta içerisinde istifa dilekçesini ilçe seçim kuruluna veren Hüseyin Altıntaş, Gördes siyasetinin uzun yıllar dikkat çeken isimlerinden biriydi.
            Ülke genelinde istifalarla gündeme gelen MHP'de, Hüseyin Altuntaş'ın parti üyeliğinden istifası, arkası gelir mi sorusunu da beraberinde getirdi.
            Hüseyin Altuntaş MHP Gördes teşkilatında 5 yıla yakın ilçe başkanlığı yaptı. Bir dönem partisinin İl Genel meclis üyesi adayı idi. Altıntaş 2009 mahalli seçimlerinde MHP'den belediye meclis üyesi seçilmiş ve 2014 yılına kadar bu görevini sürdürmüştü.
            MHP'den istifa eden Altuntaş, istifa gerekçesi olarak gazetemize şunları söyledi:
            'MHP'de uzun zamandır devam eden tutarsız politikalar sonucu, millete hizmet yolunda hiçbir umudumuz kalmadı. Özellikle 2015 yılındaki Haziran ve Kasım seçimlerinde çıkan tablo, bu durumu net ortaya koydu. Gereği yapılmadı ve hatalarda ısrar edildi. Bunca yıllık hizmetimize ve fedakârlığımıza karşın, beni partimden ihraç etmeye çalıştılar. Bunlar kabul edilebilecek işler değildir. Umudun olmadığı yerde kalmanın anlamı yok. Bu yüzden istifa ettim.'
Reklam
Reklam
Bu haber 4046 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum