Hüseyin Yüce'nin Ölümünde Menenjit Şüphesi

Anadolu Lisesi Öğrencisinin ölümü sonrası okulda büyük üzüntü hakim.

Reklam
Hüseyin Yüce'nin Ölümünde Menenjit Şüphesi
27 Şubat 2017 - 17:29
Reklam
Gördes Anadolu Lisesinin yatılı öğrencilerinden ve 11. sınıfta okuyan Hüseyin Yüce, 26 Şubat 2017 günü hayatını kaybetmişti. Olay günü akşam saatlerinde, kalp krizi şüphesiyle Acil Servis tarafından Gördes Devlet Hastanesine kaldırılan Hüseyin Yüce, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.
            Hüseyin Yücenin naaşı daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırılmıştı. Adli Tıp ön raporuna göre, Hüseyin Yücenin ölüm nedeni  ‘kuvvetli olasılık menenjit' olarak tanımlandı.
            Öğrencinin naaşı daha sonra ailesine teslim edildi. Hüseyin Yüce'nin naaşı ailesinin ikamet ettiği Saruhanlı İlçesinin Halit Paşa mahallesine getirildi. Cenazeyi burada, Hüseyin'in akrabaları, yakınları, Gördes Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri karşıladı.
            Aslen Batmanlı olan Yüce ailesi, Hüseyin'in naaşını toprağa verilmek üzere Batman'a götürdü.
            Adli Tıp ön raporunda ölüm nedeninin kuvvetli olasılık menenjit olarak belirlenmesi üzerine, sağlık ekipleri harekete geçti. Gördes Anadolu Lisesinde Hüseyin Yüce ile temas eden arkadaşları kontrol altına alındı.
            Hastalığın bulaşıcı olma ihtimaline karşın, sağlık ekipleri menenjit aşı uygulaması başlattı.
            27 Şubat 2017 günü itibarıyla Gördes Anadolu Lisesinde kelimenin tam anlamıyla matem vardı. Ve okulda gün boyu ders yapılmadı.
            İlçede şok etkisi yaratan Hüseyin Yücenin ölümünde, bazı detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Bir gün önce 25 Şubat 2017 Cumartesi günü, Hüseyin Yücenin kasık ağrısı şikâyetiyle Gördes Devlet Hastanesine saat 21.00 sularında giriş yaptığı ortaya çıktı.
            Yapılan kontrol ve muayene sonucu, Hüseyin Yüce'nin ateşinin 38,2 olduğu ortaya çıkmış. Hekim tarafından yatırılan ve ‘parol' ilacı verilen Hüseyin'in ateşi yapılan müdahale sonucu 37,5'e düşmüş.
            Kendini iyi hisseden Hüseyin, bir zaman sonra isteği ile hastaneden çıkarak okuluna dönmüş.
Reklam
Reklam
Bu haber 5075 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum