Hüseyni Baba'da Coşkulu Açılış

Çok Amaçlı Salon ve Kurtuluş Düğün Salonu mahallelinin hizmetine girdi.

Reklam
Hüseyni Baba'da Coşkulu Açılış
16 Mart 2019 - 16:08
Reklam
Hüseyni Baba Mahallesinde yapımı tamamlanan Gördes Belediyesi Çok Amaçlı Salon ve Kurtuluş Düğün salonu düzenlenen törenle hizmete geçti.
Açılış törenine; AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, MHP İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat, İzmir Romanlar Derneği Başkanı Abdullah Cıstır, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Açılış programında konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, 'Çok Amaçlı Salon ve Kurtuluş Düğün Salonun açılışını gerçekleştirdik. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak Başkanımız Muhammet Akyol'u yine Belediye Başkanı seçip, hizmetlerine devam etmesini sağlayacağız. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde, Büyükşehirde Cengiz Ergün Başkanımızla, Gördes'te de Muhammet Akyol Başkanımızla yola devam edeceğiz. Muhammet Başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri her zaman takdir ettik. Gördes'imizde ki atmosfer Başkanımız Muhammet Akyol'u işaret ediyor. Siz değerli vatandaşlarımız da bizler de Başkanımızın yanındayız.' diye konuştu.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Vatandaşlarımızın düğün, hayır, sünnet, taziye, nişan ve halk toplantıları gibi çeşitli etkinliklerini gerçekleştirebileceği çok amaçlı salonumuzu mahallemize kazandırdık. Mahallemize ve Gördes'imize hayırlı olsun' diye konuştu. Açılış programının sonrasında davul zurna eşliğinde davetliler ve mahalle halkı gönlünce eğlendi.
Reklam
Reklam
Bu haber 5615 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum