Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İftar Çadırı Vatandaşın Hizmetinde

Gördes Belediyesinin kurduğu çadır Ramazan boyunca hizmet verecek.

Reklam
İftar Çadırı Vatandaşın Hizmetinde
13 Mayıs 2019 - 16:08
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı Ramazan boyunca vatandaşların hizmetinde. Ayrıca Belediye ekipleri tarafından evlere yemek servisine bu yıl da devam ediliyor.
 Gördes Belediyesi hizmet binasının arkasına kurulan Ramazan Çadırında günlük yaklaşık 250 vatandaşımızın iftarını açabildiği, bununla birlikte merkez mahallelerde 350'ye yakın vatandaşın da evine yemek servisinin yapıldığı belirtildi.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Ramazan ayı münasebetiyle iftar çadırımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da kurduk. İftar çadırı bir ay boyunca vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet verdiği gibi, yolda kalmış veya evinden uzak öğrencilerimize de hizmet ediyor" diye konuştu.
Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Muhammet Akyol; "İftar çadırıyla birlikte merkez mahallelerimizde yaşayan 350'ye yakın vatandaşımız için de evlerine yemek servisinde bulunuyoruz. Toplamda 600'e yakın vatandaşlarımız bu hizmetten faydalanıyor. İftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Gördes Belediyesi'ne müracaat edebilir. Ramazan çadırına bir ay boyunca tüm Gördesli vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ramazan ayının, ilçemizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5551 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum