İkram Çeşmesi Hizmete Geçti

Mobil İkram Çeşmesi yaz-kış vatandaşa hizmet verecek.

Reklam
İkram Çeşmesi Hizmete Geçti
12 Haziran 2017 - 11:51
Reklam
Gördes Belediyesi, ilçemizde bir ilki gerçekleştirerek mobil  ‘İkram Çeşmesi'ni halkın hizmetine sundu. İlçenin çeşitli noktalarını gezecek İkram Çeşmesi'nden kışın sıcak içecekler, yazın ise limonata gibi soğuk meşrubatlar akacak. İkram Çeşmesini kurulum aşamasında Kaymakam T. Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Meclis Üyeleri inceledi.
Gördes Belediyesi, toplum olarak büyük öneme sahip olan ikram ve hayır kültürüne, hayata geçirdiği  projeyle büyük katkı sunuyor. Mobil ‘İkram Çeşmesi' Gördes Belediyesi'nin özel siparişiyle hazırlanarak ilçeye getirildi. İkram çeşmesinden günde binlerce insan faydalanacak. İlçenin önemli noktalarına belirli sürelerle konulacak İkram Çeşmesi ayrıca mimari ve görsel anlamda da kendisine hayran bırakıyor.
İkram Çeşmesinden ilk ikramı Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, belediye çay bahçesi önünde yaptı.
Hem yaz hem kış döneminde çeşitli noktalarda Gördeslilere ikramda bulunacağını vurgulayan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Vatandaşlarımızın büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz ve Gördes'te ilk olan İkram Çeşmesi projesini hayata geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Hayır ve ikram kültürümüzün önemli bir parçası. İkram Çeşmemizle bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyacağız. Gördes'imize hayırlı olsun' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3593 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum