Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Isınan Okullar Projesinde İmzalar Atıldı

İlçemizde 6 okula mantolama yapılarak ısı yalıtımı sağlanacak.

Reklam
Isınan Okullar Projesinde İmzalar Atıldı
13 Kasım 2017 - 11:51
Reklam
Reklam
Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Zafer Kalkınma Ajansı Destekli 'Isınan Okullar Çalışan Çocuklar' projesinin basın tanıtımı yapıldı. İlçe Kaymakamlığının ortağı, Gördes Belediyesinin de iştirakçisi olduğu proje için sözleşme imzalama töreni düzenlendi.
Gördes Belediyesi Kültür Sarayında düzenlenen törene Kaymakam Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, muhtarlar, daire amirleri ve öğretmenler katıldı. Projenin tanıtımı için Kaymakamlık proje ofisinden Şeref Yelmen, slayt destekli bir sunum gerçekleştirdi.
4 Farklı ilden 100'e yakın başvuru arasından ilk 10'a girmeyi başaran 'Isınan Okullar Çalışan Çocuklar Projesi' 6 okulu kapsıyor. Buna göre Atatürk İlkokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Kobaklar İlkokulu, Yakaköy İlköğretim Okulu, Kayacık İlköğretim okulu ve Karayağcı ilkokullarına ısı yalıtımı sağlamak amacıyla mantolama işlemi uygulanacak. Bu okullarda eğitim gören 633 öğrenci daha sıcak bir ortamda ders dinleyecek.
Toplam bütçesi 227 bin TL'yi bulan projeye Gördes Belediyesi büyük destek sağlayacak. Okulların aynı zamanda bahçe ve çevre düzenlemelerini Belediye üstlenecek. Başkan Muhammet Akyol, yaptığı konuşmada 'Gördes Belediyesi olarak ilçemizde neredeyse katkı sağlamadığımız okul kalmadı. Okullarımızı güzelleştirmek için destek olmaya devam edeceğiz' dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, projenin önemini anlattığı konuşmasında, katkı sağlayanlara ve başta Gördes Belediyesi'ne teşekkür etti.
Kaymakam Fatih Ayaz, çok anlamlı olan bu projenin 6 okulla sınırlı kalmayıp çok daha fazla okula ulaşacak şekilde genişletilebileceğini ifade ederek, emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.
Mantolama bitiş tarihi Mayıs 2018 sonu olarak belirlenirken, yüklenici firmanın sahibi Uysal Kutlu, aşırı olumsuz hava koşulları gerçekleşmediği takdirde çalışmalarını Mart 2018 sonuna kadar tamamlayacaklarının sözünü verdi. Tanıtım toplantısı sözleşmelerin imzalanmasıyla son buldu.






Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2532 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum