İstiklal Marşının Kabulü Anıldı

İbn-Sina MTAL'in hazırladığı program büyük beğeni topladı.

Reklam
İstiklal Marşının Kabulü Anıldı
16 Mart 2019 - 15:59
Reklam
İstiklal Marşının Kabulünün 98.Yıldönümü ve Vatan Şairimiz Mehmet Akif Ersoyu'u Anma Programı bir dizi etkinlikle gerçekleştirildi. Günün ilk saatlerinde Gördes Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda Kaymakam Bekir ABACI, Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğretmen ve öğrenciler toplandı. Burada aynı zamanda Şehit Makbule'nin şehadete ermesinin yıldönümü yadedildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Çamlıca Camii imam-hatibi Gani Çakıroğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti dinlendi. Ellerinde Türk bayraklarıyla kortej eşliğinde öğrenciler ve davetliler anma töreninin ikinci bölümünün yapılacağı Gördes Belediyesi Kültür Sitesi Mübin Sarıoğlu salonuna geçildi.
Gördes İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği ve büyük takdir gören programa öğrenciler ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.  Okul müdürü Nahit YILDIZ'ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşması, videolar, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi, sunumlar, Çanakkale Şehitleri'ne şiirinin okunması ve İstiklal Marşı temalı dramatize oratoryonun sergilenmesinin  ardından program sona erdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 1806 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum