Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Parti Adayı Akkal Esnafı Ziyaret Etti

Tamer Akkal, İYİ Parti ilçe yönetimiyle birlikte tüm çarşıyı gezdi.

Reklam
İYİ Parti Adayı Akkal Esnafı Ziyaret Etti
02 Haziran 2018 - 20:01
Reklam
Reklam
İYİ Parti Manisa 1. sıra milletvekili adayı Tamer Akkal, ilçemize gelerek çarşıyı gezdi, esnaflarla dertleşti. İYİ Parti İlçe Başkanlığında çok sayıda partili tarafından karşılanan Tamer Akkal, burada bir süre partililerle sohbet etti.
            Daha sonra kalabalık bir partili gurubu ile çarşıya çıkan Tamer Akkal, beraberinde ilçe başkanı Ümran Özer ve yönetim kurulu olduğu halde, dükkân ve işyerlerini tek tek gezdi, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın elini sıktı.
            Akşam saatlerine kadar devam eden seçim çalışmasında, esnafların ve kırsal mahallelerden bazı vatandaşların Tamer Akkal'a yoğun ilgi göstermeleri dikkat çekti. Bazı iş yerlerinde vatandaşlar Tamer Akkal ve ekibi ile resim çektirmek için sıraya girdi.
            Tamer Akkal gezdiği her mekânda ve elini sıktığı her vatandaşa; 'Bekleyin, İYİ' ler geliyor. Adaletle hükmedecek, liyakati esas alacak, hak ve hukuku çiğnetmeyecek, köylünün çiftçinin, dar gelirlinin, emeklinin insanca yaşamasını sağlayacak İYİ'ler iktidara geliyor. Biz İyi bir hareketiz. İyi düşüneceğiz, İYİ yapacağız, İYİ davranacağız.
            Gördes İYİ olacak, Manisa İYİ olacak. Herkes yüzünü Güneşe dönsün. 24 Haziran akşamı güneş doğmuş olacak' dedi….











Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6675 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum