İYİ Parti Başkan Adayı Mesut Efe:İnanıyoruz,Kazanacağız

Millet İttifakının aday tanıtım toplantısı büyük coşkuya sahne oldu.

Reklam
İYİ Parti Başkan Adayı Mesut Efe:İnanıyoruz,Kazanacağız
03 Mart 2019 - 14:09
Reklam
İYİ Parti Gördes Belediye Başkan Adayı Mesut Efe, aday tanıtım toplantısında iddialı konuştu. Kalabalık ve coşkulu bir topluluğa hitap eden Efe; 'İnandık ve yola çıktık. Kazanacağız, kazanacağız' dedi.
            Millet İttifakının Belediye Kültür Sarayındaki tanıtım toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Eryılmaz, CHP ilçe başkan yardımcısı Muammer İçen, İYİ Parti il disiplin kurulu başkanı Cemal İçten ve çok kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu yaptığı konuşmada; 'Bir beka sorunu var diye tutturdular. Mahalli seçim yapıyoruz, ne alakası var. Milleti korkutarak oy toplamaya çalışıyorlar' dedi.
            Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı'nın konuşması, sık sık alkışlarla kesildi. Şıktaşlı konuşmasında özellikle Gördes'in durumuna parmak bastı. "Bugün Manisa'nın en yaşlı ilçesi Gördes'tir. Tarımdaki tükeniş ve göç, Gördes'i geriletmiştir" diyen Şıktaşlı, göreve geldiklerinde bu durumu tersine döndüreceklerini söyledi.
            TANITIM TOPLANTISINDAN NOTLAR
            Salon hınca hınç doluydu. Millet ittifakının durumu merak ediliyordu. Görüldü ki ittifak tutmuş. Heyecan ve arzu dikkat çekiciydi.
            Güneşli, Çiçekli, Yakaköy'den yoğun katılım göze battı.
            Büyükşehir adayı Orkun Şıktaşlı, konuşmasında kırsal bölgelerinin kaderine sürekli vurgu yaptı. Kuracakları Tarım A.Ş. ile neler yapabileceklerini sindire sindire anlattı. Salon bu açıklamalara alkışlarla karşılık verdi.
            Millet İttifakının aday tanıtım toplantısı, aslında bir iddiayı ve kararlığı ortaya koydu. 31 Martta ben de varım dedi Millet ittifakı.
            AK Partinin Gördes'teki gücü belli. Buna rağmen, aday tanıtım toplantısını gördükten sonra, seçimin çekişmeli geçeceğini söylemek mümkün..














Reklam
Reklam
Bu haber 6264 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum