İYİ Parti Köyleri Dolaşıyor

İlçe teşkilatı;Güneşli,Çiçekli,Kalemoğlu,Balıklı,Yeniköy,Boyalı mahallelerinde vatandaşı dinledi.

Reklam
İYİ Parti Köyleri Dolaşıyor
23 Mart 2018 - 19:09
Reklam
Kısa sürede kuruluşunu tamamlayarak, kongre hazırlıklarına sürdüren İYİ Parti ilçe teşkilatı, kırsal mahalle ziyaretlerine başladı. Yeni bir parti olmasının yanında, yeni ve farklı bir söylemle dikkat çeken İYİ Partiye, vatandaşların gösterdiği ilgi dikkat çekiyor.
            İlçe tarihinde bir partinin ilk kadın ilçe başkanı olan Ümran Özer, çalışma temposu ile göze batıyor. Başkan Özer ve ekibi son bir haftada, kırsal mahalle ziyaretleri ile ilçe siyasetinde dikkatleri üzerinde topladı.
            Çiçekli, Kalemoğlu, Balıklı, Yeniköy, Boyalı mahallelerinde İYİ Partiye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Özer bu mahallelerde vatandaşlarla sohbet etti, dertlerini dinledi.
            Geçen hafta Güneşli pazarına inen İYİ Parti heyeti, esnafı ziyaret etti, yüzlerce vatandaşın elini sıkarak, genel başkanları Meral Akşener'in selam ve sevgilerini iletti.
            İlçe başkanı Ümran Özer, çalışmalarıyla ilgili olarak gazetemize şunları söyledi:
            'Kısa sürede teşkilatlanmamızı tamamladık. Partimize büyük bir ilgi ve aynı oranda sevgi var.  Kırsal mahallelerden karı koca kayıt yaptırmaya gelenler var. Şaşırmıyorum dersem yalan olur. Yakında ilçe kongremizi yapacağız. Mahalle ziyaretlerimiz devam edecek. Elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak.
            İYİ Parti Türkiye'ye iyi geldi, Gördes'e de iyi gelecek..'








Reklam
Reklam
Bu haber 7875 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum