Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Partide Başkan Ümran Özer

İYİ Parti Gördes İlçe kongresi büyük coşkuya sahne oldu.

Reklam
İYİ Partide Başkan Ümran Özer
11 Mayıs 2018 - 17:53
Reklam
Reklam
İYİ Parti Gördes İlçe kongresi, belediye düğün salonunda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yanı sıra, coşku ve heyecanın zirve yaptığı kongrede, kurucu ilçe başkanı Ümran Özer yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
            İYİ Parti kuruluşuyla birlikte, ülke genelinde dikkatlerin üzerinde toplandığı bir parti haline geldi. Meral Akşenerle farklı bir hava yakalayan İYİ partinin, Gördes ilçe kongresi merak konusuydu.
            Kongredeki coşku, İYİ Partinin ilçe siyasetinde önemli bir yere geldiğini gösterdi.
            Partinin İl teşkilatının yanı sıra, Salihli, Akhisar, Alaşehir, Gölmarmara, Demirci, Köprübaşı ilçe teşkilatları tam takım, kongrede hazır bulundu. İYİ Parti'nin Gördes'te ciddi bir hava yakalaması, milletvekili aday adaylarını da harekete geçirmiş. Kongrede 12 milletvekili aday adayı, kendilerini tanıtma imkânı buldu.
            İlçe başkanı Ümran Özer ve ekibi, 3 aydır köyleri dolaşıyor. Bu çalışma temposu, kongreye de yansıdı. Köylerden gelen partililer kongrede dikkat çekti. Özellikle Güneşli ve Çiçekli'de, İYİ parti büyük atılım içerisinde.
            Başta Çiçekli'den olmak üzere, Boyalı, Yakaköy, Balıklı'dan 32 kişi, bağlı bulundukları partilerden istifa ederek, İYİ Partiye katıldı. Aralarında Çiçekli eski belediye başkanı İsmail Kızıldağ ve Çiçekli eski muhtarlarından Halil Çamur'un da bulunduğu 32 kişinin rozet takma töreni, kongrede büyük coşkuya sahne oldu.
            Tek listeyle girilen seçimlerde başkan seçilen Ümran Özer'in yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
            Yaşar Kösem, İzzettin Kabadayı, Zafer Susmaz, Beray İnce, Ali Kırmızıay, Mustafa Çağlak, Esat Yıldırım Yavuz, Mehmet Ali Gündoğdu, Saadet Savcı, Alim Kara, İbrahim Güleç, Mehmet Emin Aksoy, Sadettin Emre, Ahmet Akgün, Turan Ece, İlyas Ulu, Hidayet Turan, Kadir Tozlu..











Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8171 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum