Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İYİ Partiden Gazetemize Ziyaret

İlçe Başkanı Mehmet Yavuz gazetemize açıklamalarda bulundu.

Reklam
İYİ Partiden Gazetemize Ziyaret
05 Ocak 2019 - 16:27
Reklam
Reklam
İYİ Parti'nin yeni ilçe başkanı Mehmet Yavuz, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz bürosunda, yazı işleri müdürü Zafer Ceylan ve Başyazar Ahmet İnceyle sohbet eden başkan Yavuz, partisi ve seçimler üzerinde iddialı görüşler dile getirdi.
            Gördes Gazetesini çıktığı günden beri takip ettiğini, bağımsız ve tarafsız yayınlarıyla halkın takdirini kazandığını ve partilere eşit mesafede durarak yer verdiğini ifade eden Mehmet Yavuz, 'basın demokrasinin olmazsa olmazıdır.' dedi.
            İYİ Partinin ülkenin umudu haline geldiğini savunan Yavuz, 'Türkiye zor günlerden İyiler Hareketi ile çıkacak. Buna yürekten inanıyoruz' dedi.
            Mahalli seçimlere de değinen Başkan Mehmet Yavuz'un, iddialı söylemleri var. Yakında Büyükşehir adayımız açıklanacak. Manisa'da seçimi mutlaka kazanacağız diyen Yavuz, Gördes için özel bir hazırlığımız var açıklamasında bulundu.
            Israrlı sorularımıza rağmen Gördes belediye başkanlığı adayını açıklamayan Mehmet Yavuz, şunları söyledi: 'Gördes'te belediye başkan adayını açıkladığımızda; herkesin beğendiği ve kabul ettiği pürüzsüz bir isim olduğu görülecektir. İYİ Partinin belediye başkanlığını kazanacağı ilçelerin başında Gördes var.'
            İYİ Parti ilçe başkanı Mehmet Yavuz'un bu iddialı söylemleri bakalım ne kadar gerçek olacak. 31 Mart akşamını bekleyip göreceğiz..
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1870 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum