Kadın Seçmenden Şaşırtan Temenni

CHP Milletvekili Adayı Tur Yıldız Biçer, Gördes'te yaptığı seçim çalışmasında şaşırtıcı bir temenni ile karşılaştı.

Reklam
Kadın Seçmenden Şaşırtan Temenni
10 Mayıs 2015 - 01:38
Reklam
CHP Manisa Milletvekili Adayı Op.Dr. Tur Yıldız Biçer, Gördes pazarında yaptığı seçim çalışmasında şaşırtıcı bir temenni ile karşılaştı. Pazar esnafına hayırlı işler dileğinde bulunan Tur Yıldız Biçer, bu arada kadın seçmenlerin ilgi odağı oldu.
            Bugüne kadar halkın doktoruydum. Sonra halkın adayı oldum. Şimdi de vekili olmaya talibim diyen Op. Dr. Tur Yıldız Biçer'e, kadın seçmenlerden birisi şöyle dedi:
            'Gızım, başbakan edem sene'
            Tur Yıldız Biçer bunun üzerine, şaşırtıcı temennide bulunan kadın seçmenle sarmaş dolmak oldu ve kendisine; 'Siz hele beni milletvekili seçin, bana yeter' dedi.
            Gördes pazarını dolaşırken seçmenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Biçer, daha sonra Beğenler mahallesinde ormanda çalışan kadın işçileri ziyaret etti. 60 kadın işçi, iş garantilerinin ve sosyal güvencelerinin olmayışından dert yandı.
            Kadın orman işçileriyle çapa sallayan CHP milletvekili adayı Tur Yıldız Biçer, kadınlarımızın ürettiklerini tüketiciye aracısız ulaştırdıkları kurumsal yapılar geliştireceğiz. Manisalı kadınların sesi olacağız sözünü verdi.
 
 
Reklam
Reklam
Bu haber 8129 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum