Kanserin Sesini Duyan Burçin Hoca Gazetemizi Ziyaret Etti

Doç.Dr.Burçin Ünlü ve eşi Zeynep Güven Ünlü ilçemizi ziyaret etti.

Reklam
Kanserin Sesini Duyan Burçin Hoca Gazetemizi Ziyaret Etti
11 Şubat 2017 - 15:19
Reklam
O haberi birkaç ay önce verdiğimizde, ilçemizde büyük ilgi uyandırmıştı. Bilim dünyasında ses getiren buluşu, herkesin dikkatini çekmişti. Kanseri sesinden tanıyan Mikroskobu geliştiren Doç. Dr Burçin Ünlü'nün Gördes'le olan bağlantısını anlatmıştık o haberde.
            Bir zamanlar Gördes Noteri olarak görev yapan Kadir Ünlü ve Av.Ülkü Ünlü'nün oğlu olan Burçin Ünlü'nün çocukluk ve ilk okul yılları Gördes'te geçmişti. Bilim dünyasının gözde bir ismi olan Burçin Ünlü, Av Cenap Güven-İnsel Güven çiftinin kızı Zeynep'le evlenmişti.
            Burçin Ünlü Boğaziçi Üniversitesinde bilimsel çalışmalarına devam ediyor. Eşi Zeynep Güven Ünlü; dünyaca ünlü VOGUE isimli kadın ve moda dergisinin, Türkiye bölümünde yazı işleri müdürlüğü yapıyor.
            Her ikisinin de çocukluk ve ilk okul yılları Gördes'te geçti. Fırsat bulup yıllar sonra Gördes'e geldiler. Kaldıkları üç gün süre içerisinde maziyi yaşadılar. Bu arada Ünlü çifti gazetemizi ziyaret etti.
            Gazeteci yazar Ahmet İnce ile doyasıya Gördes sohbeti ettiler. Ne kadar çok özlemişiz. Dostluklar, sıcaklıklar Gördes'te hiç eksilmemiş, aynı çocukluğumuzdaki gibi dediler.
            Burçin ve Zeynep Ünlü çifti, bundan sonra her yıl düzenli olarak Gördes'e gelip kalacaklarını söylediler…
Reklam
Reklam
Bu haber 5624 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum