Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kapalı Yüzme Havuzunun Temeli Atıldı

Temel atma törenine çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Reklam
Kapalı Yüzme Havuzunun Temeli Atıldı
03 Kasım 2018 - 17:16
Reklam
Reklam
İlçemizde yapımına başlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark Projesi için temel atma töreni düzenlendi. Program kapsamında ayrıca, daha önce hizmete giren Gördes Belediyesi Fitness Salonunun da açılışı yapıldı. Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi içerisinde gerçekleştirilen tören büyük ilgiyle izlendi.
Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark Projesinin temel atma törenine Ak Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcıları, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşma yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; ' Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Eski futbol sahamızın toprak olan zeminini çime çevirdik. Vatandaşlarımızın maçları izlemesi için tribün yaptırdık. Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksini değerli Gördesli hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Fitness Salonunu hizmete açarak gençlerimizin spor yapmasına katkı sağladık. Temelini attığımız Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projemizi önümüzdeki yaz sezonuna yetiştirmeye gayret gösterip gençlerimizin, Gördesli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız' dedi.
Gördes'e yapılan hizmetleri hep birlikte başardık diyen Başkan Akyol, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark Projesinin hayata geçmesiyle birlikte toplamda bu alana 6 Milyon TL'lik yatırım yapılmış olacağını ifade etti. Akyol sözlerine şöyle devam etti; 'Futbol stadımızın hemen yanında oldukça prestijli bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız inşallah. Programımıza katılan başta Ak Parti Manisa Milletvekilimiz ve MKYK Üyemiz Sn. Murat Baybatur'a, değerli misafirlerimize ve kıymetli Gördesli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Projemize katkı sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Spor Toto Teşkilatına ve Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim. Projemiz, Gördes'imize, gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Gördes'imize yapılan hizmetleri hep birlikte başardık'
Ak Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur, yaptığı konuşmada 'Muhammet Başkanımız 2009 yılından beri bu değerli ilçemiz Gördes'e birçok proje kazandırdı ve kazandırmaya devam ediyor. Yol çalışmalarının takipçisiyiz, inşallah Gördes'imizin ulaşım problemi ortadan kalkacak. Gördes, Başkanımız Muhammet Akyol ile değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. İnşallah Başkanımız önümüzdeki yıllarda da hizmet etmeye devam edecek' diye konuştu.
Kaymakam Bekir Abacı törende söz alarak; Gördes'in, kapasitesinin üzerinde projeleri başaracak bir güce sahip olduğunu ifade ederek, Gördes Belediyesinin atılımlarını takdirle karşıladığını sözlerine etkiledi. Tören, protokolün ilk harcı inşaat temeline göndermesinin ardından son buldu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3068 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum