Karayağcı'da Sıra Üstyapıda

20 bin metrekare parke taşı ve bordür döşenecek.

Reklam
Karayağcı'da Sıra Üstyapıda
24 Ekim 2016 - 12:26
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Gördes'e bağlı Karayağcı Mahallesi'nde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü'nce ilk olarak alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallede, yaklaşık 20 bin metrekarelik kilit parke taşının kısa süre içerisinde tamamlanacağı belirtildi.
Karayağcı Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü'nce yapımı tamamlanan 3 bin metrelik içme suyu hattı ve yine 3 bin metrelik kanalizasyon hattı çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına başlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, 'Karayağcı Mahallemizde de MASKİ Genel Müdürlüğü'müzün altyapı çalışmalarının ardından 20 bin metrekarelik kilit parke taşı ve bordür çalışmalarımıza başladık. Şu anda yaklaşık 10 bin metrekarelik bölümü tamamlandı. Vatandaşlarımızın daha huzurlu ve mutlu yaşam sürebilmeleri için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz' dedi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2331 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum