Kayacık Yolunda Hummalı Çalışma

Büyükşehir ekipleri yolda asfaltlama yapıyor.

Reklam
Kayacık Yolunda Hummalı Çalışma
03 Temmuz 2016 - 15:37
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kayacık Mahallesi'ndeki 10 kilometrelik yolda asfalt çalışmalarına başladı. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yıllardır çözülemeyen sorunlara neşter vurarak vatandaşlara daha sağlıklı ve güvenli yollar sunduklarını ifade etti.
 Manisa'nın 17 ilçesinde asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin, Kayacık Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan, yoğun olarak kullanılan yolda gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla, vatandaşlar daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecek.
 Çalışmalar hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yolda daha önce düzenleme çalışmaları yapıldığını belirtti. Asfalt işleminin kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Gençoğlu, 'Sürücülerin yoğun olarak kullandığı yolun asfaltlanmasıyla birlikte bölgenin önemli bir sorunu çözülecek' dedi. Asfalt çalışmaların yaz boyunca aralıksız olarak süreceğini kaydeden Gençoğlu, Gördes'in diğer mahallelerinde de belirli periyotlar halinde asfaltlama yapılacağını sözlerine ekledi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2934 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum