Kayacıklı Çocukların Dileği Gerçek Oldu

Başkan Akyol çocukların dileklerini yerine getirdi.

Reklam
Kayacıklı Çocukların Dileği Gerçek Oldu
29 Mart 2019 - 18:30
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol geçtiğimiz hafta mahalle ziyaretleri kapsamında Kayacıktaydı.  Bu sırada Başkan Akyol'a Kayacık İlkokulundaki öğrenciler dileklerinin yer aldığı bir çiçek hediye ettiler. Çiçeğin üzerinde minik öğrencilerin tuttuğu dileklerin yazılı olduğu mektuplar bulunuyordu.
Dilek asılı çiçeği alan Başkan Akyol öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. Daha sonra dilekleri okuyarak minik öğrencilerin isteklerini yerine getirmek üzere Kayacık İlkokulundaki öğrencileri ziyaret etti.
Başkan Akyol'u hediyelerle birlikte gören minik öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Dileklerini yazan öğrencileri tek tek yanına çağıran Başkan Akyol hediyeleri öğrencilere takdim etti. Dileklerinin gerçek olmasının mutluluğunu yaşayan öğrenciler ve öğretmenleri Başkan Akyol'a teşekkür etti. 
Öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Akyol onlardan kitap okumalarını istediğini söyledi. Daha sonra okulun talebi olan renkli yazıcıyı da okula hediye eden Başkan Akyol; öğrencilerin ailelerine selamını iletmelerini isteyerek okuldan ayrıldı.
Reklam
Reklam
Bu haber 5464 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum