Kaymakam Ayaz Esnaflarla Buluştu

İlçemizde indirimli alışveriş günleri yapılması için görüşler paylaşıldı.

Reklam
Kaymakam Ayaz Esnaflarla Buluştu
02 Ocak 2018 - 12:42
Reklam
Kaymakam Fatih Ayaz, ilçemizde göreve başlayalı 2 ay oldu. Bu süre içerisinde şehri tanıma ve sorunları belirleme açısından, sergilediği performans dikkat çekiyor. Kaymakam Ayaz; kurumların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarını, Oda ve meslek teşekküllerini tanıma adına önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.
            Hafta içerisinde, Kaymakam Ayaz esnaflarla buluştu. Kaymakamlık makamındaki davete, çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnaflar icabet etti. Kısa tanıtım faslından sonra, Kaymakam Ayaz buluşmanın amacını anlattı.
            Gördes'teki göçü önlemek adına, çeşitli fikirler geliştirmemiz lazım diyen Kaymakam Ayaz, bu konuda esnaflara farklı bir teklifte bulundu.
            Buna göre; gıda, giyim, ayakkabı, mefruşat, mobilya başta olmak üzere, Gördes'te indirimli alışveriş günleri düzenlenmesi üzerinde mutabık kalındı. Önümüzdeki günlerde Sanayi ve Ticaret Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odasının da katılımıyla esnaflar bir araya gelerek, organizasyonun teknik yönlerini ve gününü belirleyecek.
            Kaymakam Fatih Ayaz, 'Böyle bir organizasyon ekonomiye ve çarşıya mutlaka bir canlılık getirir. İleride farklı organizasyonlarla düşüncelerimizi daha da geliştirebiliriz' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4794 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum