Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Ayaz Yükseköğretim Kurumlarında

Kaymakam Fatih Ayaz, Gördes MYO ve KYK Yurtlarını ziyaret etti.

Reklam
Kaymakam Ayaz Yükseköğretim Kurumlarında
20 Kasım 2017 - 14:42
Reklam
Reklam
İlçemizde göreve yeni başlayan Kaymakam Fatih Ayaz, günün önemli bölümünü makamı dışında geçirerek, pek çok kurumu ziyaret ediyor. Genç ve dinamik yapısıyla kısa sürede Gördes'i tanımayı amaçlayan Ayaz, geçtiğimiz hafta Gördes Meslek Yüksekokulu ve KYK Gördes Yükseköğrenim Yurtlarını ziyaret etti.
KYK Yükseköğrenim erkek ve kız öğrenci yurtlarını ayrı ayrı ziyaret eden Kaymakam Ayaz'a, Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım eşlik etti. Müdür Yıldırım burada yurtların genel durumu, kapasitesi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Programın ikinci bölümünde Gördes Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Fatih Ayaz'ı okul Müdürü Yrd.Doç.Dr. Ercan Uşun karşıladı. Okul hakkında detaylı bilgiler veren Müdür Uşun, Kaymakam Ayaz'a okulu gezdirdi, yapılış hikayesini anlattı. Gördes MYO binasının 'birlikten kuvvet doğar' sözüne tam layık olduğunu belirten Ayaz, bahçede öğrencilerle uzun süre sohbet etti.
Öğrencilerin ülkemizin geleceği olduğunu ve eğitimin önemini belirten Fatih Ayaz, 'bütün öğrencilerimize kapımız her zaman açık, biz onlar için varız' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6003 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum