Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Bilgin Veda Etti

5 yıldır ilçemizde görev yapan T.Hakan Bilgin, Aydın Sultanhisar'a gidiyor.

Reklam
Kaymakam Bilgin Veda Etti
28 Ağustos 2017 - 12:31
Reklam
Reklam
İlçe kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Gördes'e ve Gördeslilere veda etti. Aydın ili Sultanhisar ilçe kaymakamlığına tayin edilen kaymakam Bilgin, Cuma günü düzenlenen veda töreninin ardından ilçemizden ayrıldı.
            Kaymakam Bilgin için, vedasından bir gün önce onuruna yemek verildi. Kültür Sarayındaki yemekte daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, Oda ve Meslek kuruluşları, siyasi partilerin temsilcileri ile mahalle muhtarları hazır bulundu.
            Yemek sonrası yapılan konuşmalarda, söz alan Belediye Başkanı Muhammet Akyol; 'Her ayrılık zordur. Kaymakamımız plan, proje adamıydı. Gördes'te pek çok önemli projeye imza attı. Kendisiyle çalışmaktan zevk aldık. Yeni görevinde kendisine başarılar dilerim' dedi.
             Kuruluş temsilcileri, bu duygulu vedada Kaymakam Bilgin'e çeşitli hediyeler takdim etti. Gördes Belediye Meclisi aldığı kararla, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin'i fahri hemşeri ilan etti. Fahri hemşerilik belgesi ve tarihi Gördes seccadesi, Belediye Başkanı Akyol tarafından kaymakam Bilgine takdim edildi.
            Kaymakam Bilgin veda konuşmasında; '5 yılım bu şehirde geçti. Açık yüreklilikle söylemeliyim; Gördes'i, Gördeslileri çok sevdim. Kendimi bir Gördesli olarak kabul ediyorum. Önemli olan mevki ve makamlar değildir. Arkanızdan ne bıraktığınızdır. İnanıyorum ki bu güzel şehir için güzel işler ve eserler bıraktık. Hakkımı hepinize helal ediyorum. Sizlerde helal edin' dedi.
            Mütevazı kişiliği, plan ve projelerdeki becerisiyle halkımızın sevgisini ve takdirini kazanan Turgay Hakan Bilgin, ne kadar sevildiğini veda ederken gördü.
            Turgay Hakan Bilgin, Gördes'te en uzun süre görev yapan ikinci kaymakam oldu. Ağustos 2012 yılında göreve başlayan Kaymakam Bilgin, 5 yıllık sürede görevini başarıyla yerine getirdi. 1926 ile 1932 yılları arasında Kaymakam Vakkas Bey ilçemizde 6 yıl süreyle görev yapmıştı.
            Kaymakam Bilgin'e yeni görevinde başarılar diliyoruz…..









Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2621 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum