Kaymakam ve Belediye Başkanlarıyla Online Toplantı

Vali Deniz başkanlığındaki toplantı video konferans yöntemiyle yapıldı.

Reklam
Kaymakam ve Belediye Başkanlarıyla Online Toplantı
18 Nisan 2020 - 17:48
Reklam
Manisa Valisi Ahmet Deniz başkanlığında video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, Manisa Merkez ve İlçelerinde Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlerin uygulanması ile alınacak tedbirlere ilişkin konular görüşüldü. Video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Manisa Merkez ve İlçelerin Kaymakamları ve Belediye Başkanları yer aldı.
Manisa Valisi Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Covid-19 salgınına karşı alınan tedbirlerin uygulanması ile alınacak tedbirlere ilişkin konular görüşüldü.
Vali Ahmet Deniz başkanlığında, video konferans yöntemi ile yapılan toplantıya, kaymakamlar ve belediye başkanları katıldı. Toplantıda, korona virüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirlerin uygulanması ve alınacak yeni tedbirler görüşüldü.
Salgını önleyerek vatandaşların sağlığını korumak için alınan tedbirlerin tavizsiz bir şekilde uygulanması konusunda hassas olunması gerektiğini söyleyen Vali Deniz, salgının daha fazla yayılmasını önlemek amacıyla vatandaşların sosyal izolasyonu sağlaması ve sosyal mesafe kuralına uyması konusunda uyarılması gerektiğini, vatandaşların toplu olarak bulunduğu tüm alanlarda da sosyal mesafe konusunda gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde ve bulvarlara erişimin kısıtlanarak buralardaki sirkülasyonun azaltılmasının da önemli olduğunu belirten Vali Deniz, "İl genelinde fiziki alanları yetersiz olan ve sosyal mesafenin korunamadığı pazarları kapatıyoruz. Ancak pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için pazar alanlarını ve gün sayılarını arttırıyoruz. Pazar girişlerinde ve toplu taşıma araçlarında da vatandaşlarımıza ücretsiz maske dağıtımı yapıyoruz" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2178 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum