Kılcanlar ve Sindel Yollarına Asfaltlama

Büyükşehir Belediyesi ekipleri sathi kaplama uygulaması gerçekleştirildi.

Reklam
Kılcanlar ve Sindel Yollarına Asfaltlama
16 Ekim 2017 - 00:34
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, asfalt sezonunun tamamlanmasına kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri Çiçekli-Sindel-Kırdibi hattında 4 kilometre, Kılcanlar-Esençay-Kamiller hattında da 2 kilometre sathi kaplama uygulaması gerçekleştirdi.
           Manisa'nın Büyükşehir olmasının ardından uzun yıllar boyunca asfalt atılmayan bölgeleri asfalt ile buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'te çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Gördes'e bağlı Çiçekli-Sindel-Kırdibi hattında 4 kilometre, Kılcanlar-Esençay-Kamiller hattında da 2 kilometre sathi kaplama uygulaması gerçekleştirildi.
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün önderliğinde vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat bir şekilde sağlamaları ve trafik güvenliğinin sağlanması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gördes'te de asfalt sezonunun tamamlanmasına kısa bir süre kalmasına rağmen çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çiçekli-Sindel-Kırdibi hattında 4 kilometre, Esençay-Kamiller-Kılcanlar hattında da 2 kilometre sathi kaplama uygulaması yapıldı. Vatandaşlarımızdan ve Muhtarlıklarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2361 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum