Kırsal Mahallelerin Trafik Levhaları Yenilendi

Büyükşehir ekipleri levha yenileme çalışması yapıyor.

Reklam
Kırsal Mahallelerin Trafik Levhaları Yenilendi
01 Ağustos 2017 - 16:56
Manisa Büyükşehir Belediyesi, trafikte sürüş güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gördes ilçesine bağlı mahallelerin trafik yönlendirme levhalarını yenilendi.
Trafikte sürüş güvenliği ve konforu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes ilçesine bağlı mahallelerdeki trafik yönlendirme levhalarına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışma kapsamında trafik yönlendirme levhalarının tamamı değiştirilerek, yenilendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, yaya ve sürücülerin güvenliği için yoğun gerekli çalışmaları yerine getirdiğini belirten Daire Başkanı Mümin Deniz, trafik levhalarının eksikliğinden kaynaklanan kazalara sebebiyet vermemek için trafik levhalarının yenilendiğini söyledi. Deniz, ulaşımda konforun ve güvenliğin arttırılması için Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına devam edeceğini belirtti.
Reklam
Reklam
Bu haber 4124 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum