Kış Soğuğunda Sımsıcak Yardım

Gördesli kadınlar 346 çocuk için bere ve atkı örüyor.

Reklam
Kış Soğuğunda Sımsıcak Yardım
05 Ocak 2019 - 16:07
Reklam
Bu yıl kış, kış gibi geçiyor. Uzun bir aradan sonra; yağmur var, soğuk var, kar var.  Soğuğun iliklerimize işlediği bugünlerde, sımsıcak anlamlı bir fedakârlık faaliyeti göze çarpıyor.
            Çocuklarımız üşümesin diyerek, iki dernek yola çıkmış. Gördes Muhtarlar Derneği ile Gördes Kadınlar Derneği müşterek bir çalışma başlatmış. Gördesli kadınlar, bu organizasyonda gönüllü olmuş.
            Onlar bere ve atkı örmeye başlamış. Hedef kitle, birleştirilmiş sınıflardaki çocuklar. Tam 346 çocuğumuzu bere ve atkıyla ısıtacaklar. Organizasyon sosyal medyada paylaşılınca, büyük ilgi görmüş. Akhisar'dan bile büyük katkı gelmiş.
            Şu anda en az 50 kadın, geceli gündüzlü bere ve atkı örüyor. Ürünleri çocuklarla buluşturmak için, büyük bir heyecan yaşıyor.
            Muhtarlar Derneği Başkanı Seyyide Cenki ve Kadınlar Derneği Başkanı Ayşe Köprülüler çalışmayla ilgili ortak bir açıklama yaptı. Buna göre; 346 öğrenciye ulaştırılacak olan ürünlerin yarısı, şu anda tamamlanmış. Önümüzdeki hafta ilk etap ürünler öğrencilere teslim edilecek. Bir iki hafta içerisinde geri kalanı tamamlanacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 1919 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum