Kobakların Sulama Tesisi Yenilendi

Toplamda 550 dekar arazinin sulamasının yapılacağı tesis üreticilerin hizmetine sunuldu.

Reklam
Kobakların Sulama Tesisi Yenilendi
22 Haziran 2020 - 18:45
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından işletilen sulama tesislerinde sulama sezonu öncesi bakım ve onarım çalışmalarına devam ediliyor.
 Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal mahallelerdeki üreticilere destek vermek için çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Gördes ilçesine bağlı Kobaklar Mahallesi'nde Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından işletilen sulama tesisinde, sürekli patlaklar meydana gelen manifold hat yenilenerek üreticilerin mağduriyeti giderildi ve hat öncesinde basınç kırıcı vana konularak olası patlakların önüne geçildi. 160 üreticinin faydalanacağı toplamda 550 dekar arazinin sulamasının yapılacağı tesis üreticilerin hizmetine sunuldu.
 'Muhtar ve Üreticilerimizden Teşekkür'
Kobaklar Mahallesi'nde bulunan tesisten faydalanan üreticiler, yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını ayrıca etüt edildiği günden 3 gün sonrasında malzemesinin tedarik edilip hat değişiminin yapılmasını 'mucize' olarak nitelediler. Üreticiler, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e destekleri dolayısıyla teşekkür ettiler.
 'Desteğimiz devam edecek'
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde üreticinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, 'Tarımsal devamlılığının sağlanması için Büyükşehir Belediyemizin elinde bulundurduğu imkanlar dahilinde üreticilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamalarına sebebiyet vermeden çözüm odaklı bir çalışma prensibi anlayışı ile üreticilerimizin yanında bulunarak onlara destek olmaya devam edeceğiz' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4837 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum