Kocamurtluk Kendi Suyunu Karşılayacak

Mesire Alanı Projesi için sondaj çalışmaları devam ediyor.

Reklam
Kocamurtluk Kendi Suyunu Karşılayacak
27 Ocak 2018 - 11:15
Reklam
Gördes Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi, yapılan sondaj çalışmaları sonucunda kendi su ihtiyacını kendisi karşılayacak. Kocamurtluk mesire Alanı Projesi'nin devam eden sondaj çalışmalarını Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan'la birlikte yerinde inceledi.
Çalışmalar hakkında bildi alan Başkan Muhammet Akyol; 'Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi tamamlandığında Gördesli aileler için, gençlerimiz için bir cazibe merkezi olacak bir proje. İçerisinde ailelerin çocuklarıyla huzur içinde vakit geçirebilecekleri, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir çok alan olacak. Bizler de bu sondaj çalışmasıyla projemizin kendi su ihtiyacını kendisinin karşılamasını gerektiğini düşündük. Projemiz içerisinde süs havuzu da mevcut. Bunun yanında içinde barındıracağı tesislerde de su ihtiyacı olacak. Sondaj çalışması sonucunda çıkan su, projemize yetecek düzeyde. Hayırlı olsun' dedi.
Gördes'in güzide yerlerinden olan çamlık mesire alanına Gördes Belediyesi tarafından yapılacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin içerisinde seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, oyun parkları, piknik alanları, bisiklet yolu, yürüyüş yolu gibi birçok özellik bulunuyor. Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yaklaşık maliyeti ise 2.600.000 TL.
Reklam
Reklam
Bu haber 3584 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum