Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kros'ta İl Birincisi Oldu

Kaymakam Fatih Ayaz, birinci Sefa Demirdağ'a başarı plaketi verdi.

Reklam
Kros'ta İl Birincisi Oldu
19 Ocak 2018 - 12:10
Reklam
Reklam
             Okullar arası atletizm yarışmalarında, Gördesli öğrenci Kros dalında il birincisi oldu. Eğitim camiasında büyük bir sevinç dalgası oluşturan bu başarı, ilçemizde günün konusu oldu.
            Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporlarında, hafta içerisinde Manisa'da yarışmalar vardı. Yıldızlar kategorisi Kros yarışmalarında, ilçemizi Fatih Ortaokulundan Sefa Demirdağ temsil etti.
            Büyük çekişmeye sahne olan yarışmayı, rakiplerini geride bırakan Sefa Demirdağ önde bitirdi. Sefa bu başarısı ile önümüzdeki günlerde, Türkiye finalinde Manisa'yı temsil etmeye hak kazandı.
            Sefa Demirdağ'ı yarışmalara hazırlayan Beden Eğitimi öğretmeni Gülcan Fidan; 'Sefa çok yetenekli bir atlet. Gelecek vaat ediyor. 4 aylık kısa bir çalışma süresine rağmen, hepimizi gururlandıran bir sonuç aldı' dedi.
            Kaymakam Fatih Ayaz, bu başarıyı karşılıksız bırakmadı. Hafta içerisinde Manisa Yıldızlar Kros birincisi Sefa Demirdağ'ı makamında kabul etti. Kaymakam Ayaz, Demirdağa'a başarı plaketi vererek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.


Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3674 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum