Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KYK Yurdu Ulgar İlkokulunu Yeniledi

KYK personel ve öğrencileri okulu baştan aşağı boyadı.

Reklam
KYK Yurdu Ulgar İlkokulunu Yeniledi
24 Kasım 2017 - 23:01
Reklam
Reklam
KYK Gördes Molla Gürani Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu ve Gördes Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında Ulgar Mahallesindeki ilkokul baştan aşağı boyanarak yepyeni bir görünüme kavuştu.
Hafta içerisinde gerçekleşen etkinliğe, Gördes Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, KYK Molla Gürani Yurtları Müdürü Ahmet Yıldırım, KYK personeli ve öğrencileri ile mahalle halkı katıldı. Ulgar Mahallesinde yer alan eskimiş okul binasını yenileyen KYK personeli ve öğrencileri, birlikte badana ve temizlik yaptı.
KYK Müdürü Ahmet Yıldırım yaptığı açıklamada 'Personelimiz ve öğrencilerimizle, kırsal bir mahallemiz olan Ulgar'ın okul binasını güzelleştirmek istedik. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek' dedi. Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, emeği geçenlere teşekkürlerini dile getirdi.
Okul binalarının boyanması ile mutlulukları dikkat çeken ilkokul öğrencileri de çalışanlara yardım etti. Okulun öğretmenleri ve mahalle muhtarı, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2243 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum