M.Akif Ersoy İlkokulunda Okuma Etkinliği

Öğrenciler ve veliler birlikte kitap okudu.

Reklam
M.Akif Ersoy İlkokulunda Okuma Etkinliği
29 Şubat 2020 - 17:02
Reklam
Kaymakam Bekir ABACI Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/A sınıfının hazırlamış olduğu 'Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/A Sınıfı Ailesiyle Okuyor' etkinliğine katıldı.
İlçe Kaymakamı Bekir ABACI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK; ‘'Manisa Her Yerde Okuyor'' ‘'Gördes Okuyor'' 'Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/A Sınıfı Ailesiyle Okuyor' etkinliği kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1. Sınıfları ve velileri ile bir araya geldi. Programda slayt gösterileri sergilendi. Öğrenciler şiirler okudu ve kısa oyunlar canlandırdı.
Programın sunuculuğunu bizzat öğrencilerin yapması ve öğrencilerin ortaya koyduğu performans, davetlilerin ilgisini çekti.
Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 1/A sınıfının okumaya geçmesi ile ilgili olarak pasta töreni yapıldı. Okumayı öğrenen miniklere rozetleri takıldı ve okuma belgeleri takdim edildi.
Kaymakam Abacı öğrencilerin bundan sonraki sınıflarında da başarılı olmaları temennisinde bulunarak etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmenine ve okul idaresine teşekkür etti. Öğrenciler ve öğrenci velileri ile beraber '5. Geleneksel Gördes Okuyor'' kampanyası kapsamında okuma etkinliği yapıldı.
Reklam
Reklam
Bu haber 3171 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum