Manisa Valisi Ahmet Deniz İlçemizi Ziyaret Etti

Vali Deniz İlçemizde incelemelerde bulundu.

Reklam
Manisa Valisi Ahmet Deniz İlçemizi Ziyaret Etti
12 Ocak 2019 - 13:31
Reklam
Manisa Valisi Ahmet DENİZ, ilçe ziyaretleri kapsamında Gördes'e geldi. Günün ilk saatlerinde ilçemize teşrif eden Deniz'in ilk durağı Kaymakamlık makamı oldu. Kaymakam Bekir Abacı'dan ilçemizle ilgili detaylı bilgi alan Deniz daha sonra belediyeye geçti. Burada Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından karşılanan Vali DENİZ, başkanlık makamında ağırlandı. Başkan Akyol tarafından kendisine hediye takdim edildi.
Vali Deniz, Gördes'in Manisa'nın en güzel ilçelerinden biri olduğunu belirterek ilçeyi daha ileriye taşımak için hep beraber, vatandaşların gönüllerine, yüreklerine dokunarak çalışacaklarını, hayır dualarını da alabilirlerse bundan büyük bir memnuniyet duyacaklarını söyledi. Milletimizin asil bir millet olduğunu belirterek, 15 Temmuz'daki duruşuyla ve verilen şehitler ile gazilerin bu millete daha çok çalışma konusunda yüklerini artırdığını ifade etti. Manisa'da özellikle eğitimle ilgili çalışmalara yoğunlaşacaklarını kaydeden Vali Deniz, eğitim projelerini ikinci yarıyıldan itibaren hızlı bir şekilde başlatacaklarını söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Aile İçi İletişim Seminerine katılan Vali Deniz, daha sonra Kodlama Atölyesini ziyaret etti ve yapımı süren Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulundu.
Havuzlu Çarşıda kısa bir gezintiye çıkan Vali Ahmet Deniz, esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Belediye Anadolu Otelde, Vali Ahmet Deniz onuruna öğle yemeği verildi. Yemeğe ilçe protokolünün yanı sıra kamu kurum yöneticileri ve idarecileri katıldı. Vali Deniz beraberindeki heyetle birlikte Köprübaşına hareket etti.












Reklam
Reklam
Bu haber 5240 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum