Manisa'daki Gördesliler İftarda Buluştu

Manisa Gördesliler Derneğinin organize ettiği iftarda hemşehrilerimiz bir araya geldi.

Reklam
Manisa'daki Gördesliler İftarda Buluştu
29 Mayıs 2018 - 16:55
Reklam
Manisa'da yaşayan Gördesliler bu ramazan ayında da iftar yemeğinde bir araya geldi. Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar yemeği; hemşerilerimiz İbrahim Gültekin ve İbrahim Doru'nun sahibi olduğu Şehzade Izgara Salonunda verildi.
Gördeslilerin büyük ilgi gösterdiği iftar programında konuşan Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Ertekin; 'Siz çok değerli Gördesliler ile aynı sofrada bulunmaktan onur duyuyoruz.  Kuran-ı Kerimin indirildiği, rahmet kapılarının açıldığı, günahların bağışlanıp duaların kabul edildiği, içinde Kadir Gecesinin olduğu Ramazan ayına bu yıl da kavuştuk. Ramazan ayımız mübarek olsun. Allah bizleri, bu aydan nasibini alanlardan eylesin.' dedi.
Mübarek günde Gördesli hemşerilerine iftar yemeği verirken, amaçlarının onları bir araya getirmek ve biraz daha yakınlaştırmak olduğunu belirten Başkan Ertekin; 'Bugün bu davetimize icabet eden tüm Gördesli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığımız bu şevkle daha büyük organizasyonlar yapacağımıza inanıyorum.' dedi.
 İftar yemeğinde, misafirlere Gördes'in ramazan ayına özgü tatlısı gelinkız helvası da ikram edildi.
Reklam
Bu haber 6942 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum